Calculator Tuinbouwsector(m/v)

Wie zijn wij?

Vyverberg is een innovatief advies- en projectbegeleidingsbureau, dat al 25 jaar actief is in de (inter)nationale tuinbouwsector. Wij helpen ondernemers en investeerders bij hun plannen met een hands on-mentaliteit. Dat kan gaan om complete nieuwbouw, maar ook om uitbreiding van bestaande projecten en/of renovatie.

Het vinden van balans tussen economische haalbaarheid en praktische uitvoering is een mooie uitdaging waarmee wij onze – veelal vaste – klanten graag terzijde staan. En daarbij speelt duurzaamheid natuurlijk een grote rol.

Ons team bestaat momenteel uit 9 medewerkers en wij zijn gevestigd in De Lier.

In verband met ontwikkelingen binnen ons bedrijf en herstructurering van functies zijn wij op zoek naar een Calculator Tuinbouwsector.

Functieomschrijving

Onze Calculator is een vak techneut die gelukkig wordt van het maken van berekeningen in de ruimste zin van het woord. Tot de werkzaamheden behoren onder meer het opstellen van kostprijs-technische berekeningen en begrotingen ten behoeve van een bouwproject. Net als het opstellen van kwaliteitsnormen en projectberekeningen. Verder zal hij/zij zich bezighouden met de controle van bestektekeningen, werktekeningen en werkomschrijvingen en zullen er planningen er werkschema’s worden gemaakt. In overleg met het team van Werkvoorbereider en Projectmanager kan onze Calculator gedetailleerde oplossingen bedenken die voldoen aan de ontwerpeisen. Overleg met de betrokken personen en instanties behoort daarom ook tot de functie.

Onze Calculator is een zelfstarter die met plezier projecten oppakt, het overzicht houdt en makkelijk de juiste prioriteiten in het werk stelt.

Wat bieden wij jou?

Als Calculator wordt je een afwisselende functie geboden waarin jij samen met de Werkvoorbereider de solide basis legt (op kantoor) van een bouwproject. De functie biedt veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid binnen een ambitieus bedrijf. Wij groeien en jij groeit met ons mee! Daarnaast wordt je het volgende aangeboden:

 • Een aanstelling voor 40 uur per week;
 • Een afwisselende en uitdagende functie in een prettige werkomgeving;
 • Open, hands-on sfeer;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Toekomstperspectief binnen een gezond, groeiend en dynamisch bedrijf.

Onze Calculator:

 • Heeft een MBO/HBO werk- en denkniveau; verkregen door vakopleiding en/of ervaring;
 • Heeft minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie, met plezier in dit werk;
 • Kan goed uit de voeten met Microsoft Office (in het bijzonder Word, Excel en Outlook). Kunnen werken met Autocad is een pré;
 • Is klantvriendelijk;
 • Wil graag de werkzaamheden en samenwerking soepel laten lopen;
 • Heeft een commerciële inslag;
 • Beheerst het Nederlands in woord en geschrift; Engels is een pré.

 

Herken jij je in bovenstaande persoon en wil je jezelf aan ons voorstellen?

Dan ontvangen we graag je motivatie en CV! Die kun je mailen naar huib@vyverberg.eu.

Wil je eerst nog iets meer weten? Dan kun je contact opnemen met Huib Herbert op telefoonnummer 06-53276415 of 0174-610586.

Acquisitie of aanbiedingen van recruiters naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.