Junior Werkvoorbereider Tuinbouwsector (eventueel Stage)(m/v)

Wie zijn wij?

Vyverberg is een innovatief advies- en projectbegeleidingsbureau, dat al 25 jaar actief is in de (inter)nationale tuinbouwsector. Wij helpen ondernemers en investeerders bij hun plannen met een hands on-mentaliteit. Dat kan gaan om complete nieuwbouw, maar ook om uitbreiding van bestaande projecten en/of renovatie.

Het vinden van balans tussen economische haalbaarheid en praktische uitvoering is een mooie uitdaging waarmee wij onze – veelal vaste – klanten graag terzijde staan. En daarbij speelt duurzaamheid natuurlijk een grote rol.

Ons team bestaat momenteel uit 9 medewerkers en wij zijn gevestigd in De Lier.

In verband met ontwikkelingen binnen ons bedrijf en herstructurering van functies zijn wij op zoek naar een Junior Werkvoorbereider Tuinbouwsector.

Functieomschrijving

Onze Junior Werkvoorbereider is een enthousiast persoon, die wil leren zelfstandig (tuinbouw)projecten voor te bereiden en de voortgang daarvan te bewaken. Hij/zij is geïnteresseerd in de tuinbouwtechniek en houdt ervan zich in te lezen in nieuwe producten en/of toepassingen. De Junior Werkvoorbereider leert goed te inventariseren en te omschrijven wat de wensen zijn van alle betrokkenen bij een proces. Samen met je team houd je de voortgang van het project in de gaten en breng je het project tot een positief einde. Overleg met instanties zal soms in de Engelse taal plaatsvinden, aangezien er internationaal geopereerd wordt.

Wat bieden wij jou?

Als Junior Werkvoorbereider wordt je een afwisselende ondersteunende functie geboden waarin jij een van de spinnen in het web wordt van het voortraject (op kantoor) van een bouwproject. De functie biedt ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid binnen een ambitieus bedrijf. Wij groeien en jij groeit met ons mee! Daarnaast wordt je het volgende aangeboden:

 • Een aanstelling tot 40 uur per week;
 • Een afwisselende en uitdagende functie in een prettige werkomgeving;
 • Open, hands-on sfeer;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Toekomstperspectief binnen een gezond, groeiend en dynamisch bedrijf.

Onze Junior Werkvoorbereider:

 • Heeft een MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Is leergierig en enthousiast;
 • Kan goed uit de voeten met Microsoft Office (in het bijzonder Word, Excel en Outlook). Kunnen werken met Autocad is een pré;
 • Is klantvriendelijk en communicatief vaardig;
 • Is proactief en oplossingsgericht en wil graag de werkzaamheden en samenwerking soepel laten lopen;
 • Heeft een commerciële inslag;
 • Beheerst het Nederlands in woord en geschrift; Engels is een pré.

Herken jij je in bovenstaande persoon en wil je jezelf aan ons voorstellen?

Dan ontvangen we graag je motivatie en CV! Die kun je mailen naar huib@vyverberg.eu.

Wil je eerst nog iets meer weten? Dan kun je contact opnemen met Huib Herbert op telefoonnummer 06-53276415 of 0174-610586.

Acquisitie of aanbiedingen van recruiters naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.